CS Mioveni atacă promovarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CS Mioveni - ALRO
CS Mioveni - ALRO

În pauza competiţională, “galben-verzii” au făcut cinci transferuri. Ionuţ Popa speră că noii veniţi se vor integra la echipa şi vor pune umărul la promovare.

Startul returului de campionat va fi unul dificil pentru “galben-verzi”. Elevii lui Popa ocupă locul 3 al Ligii a II-a, seria a II-a, cu 28 de puncte. În prima etapă, CS Mioveni va primi vizita liderului Voinţa Sibiu, echipă ce ocupă primul loc al seriei, cu 30 de puncte. “Sperăm la promovare. Avem toate motivele să ne dorim asta. În tur am făcut greşeli copilăreşti, am pierdut puncte pe mâna noastră. Sper ca prin achiziţiile făcute, echipa să fie mai sudată”, a declarat tehnicianul Popa. Gruparea argeşeană a transferat în acestă pauză competiţională un portar, doi fundaşi, un mijlocaş şi un atacant.

Portar: Alberto Cobrea (20 ani), 14 selecţii la România Under 19 şi 9 meciuri jucate, venit de la Udinese pentru doi ani şi jumătate.

Fundaş dreapta: Alexandru Ciucur (21 ani), împrumutat pânã în varã de la Pandurii Tg Jiu.

Fundaş central: Constantin Bumbac (26 ani), a semnat pe un an şi jumătate, fost jucător la Foresta Suceava, Jiul Petroşani, Cetate Suceava, Corvinul Hunedoara, CFR Timişoara, UTA Arad. “ Sper să păşim cu dreptul în retur şi să promovăm, e dorinţa noului venit Bumbac.

Mijlocaş: Sebastian Sfârlea (30 ani), venit de la FCM Târgu Mureş, a semnat pe un an şi jumătate, a mai jucat la FC Bihor Oradea, FC Vaslui, Poli Iaşi, FCM Tg Mureş, are 121 meciuri în Liga I şi 9 goluri, şi 97 de meciuri în Liga a II-a.

Atacant: Daniel Stan (32 ani), venit pentru un an şi jumătate, a mai jucat la Internaţional Piteşti, FC Oradea, Oţelul, Internaţional Curtea de Argeş , Petrolul , are 107 meciuri în Liga I şi 31 de goluri. În afară de cei cinci, la CS Mioveni a revenit şi Răzvan Huzureanu, revenit după împrumutul la Silvania. “Mă bucur că am revenit la Mioveni. Îmi doresc promovarea, a susţinut Huzureanu..“Va fi un meci dificil cu Sibiul. Un meci de care pe care. Dacă vom câştiga, urcăm în fruntea clasamentului. Trebuie să facem tot ce ne stă în putinţă să luăm cele trei puncte.Avem avantajul terenului propriu”, a încheiat Popa.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite