CS Mioveni, cu gândul la Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CS Mioveni se deplasează la Turda
CS Mioveni se deplasează la Turda

Oficialii celor din Mioveni îşi fac o sumedenie de calcule în acest final de campionat. Echipa pregătită de Ionuţ Popa speră la câştigarea partidei la “masa verde” contra celor de la UTA , dar şi la menţinerea deciziei conform căreia FC Timişoara şi Gloria Bistriţa vor fi retrogradate, iar din Liga a II-a vor promova cinci formaţii, printre care şi CS Mioveni.

Ionuţ Popa este de părere că echipa din Mioveni trebuie să câştige la “masa verde” partida cu UTA. “ Dacă se respectă legile, UTA trebuie să piardă meciul cu noi cu 0 – 3, din cauza datoriilor neachitate până la data disputării partidei. Astfel am ajunge la cota 56 şi am urca pe primul loc al seriei”, susţinea tehnicianul “galben-verzilor”.

Apoi, în ultimile zile, decizia conform căreia Timişoara şi Bistiţa vor fi retrogradate, iar din Liga a II-a vor intra cinci echipe, a dat noi speranţe celor de la Mioveni , mai ales că echipa din seria I, cu care s-ar lupta pentru cel de-al cincilea loc promovabil, Săgeata Năvodari, nu are drept de promovare.

Pot câştiga şi pe teren

În afară de aceste decizii care pot sau nu avantaja echipa din Mioveni, “galben-verzii” mai au şansa promovării pe teren, însă doar în urma rezultatelor favorabile din ultima etapă. Înaintea disputării partidelor din etapa a 30-a, Petrolul este liderul seriei a II-a, cu 56 de pct, urmată de FC Bihor, cu 55 de pct şi CS Mioveni, cu 54 de pct.

În aceast ultim act, CS Mioveni se va deplasa la Turda , Petrolul va primi vizita celor din Vâlcea, iar FC Bihor va merge în Oltenia, pentru partida cu Gaz Metan CDR Craiova.

Toate cele trei partide se vor disputa mâine, de la ora 11:00.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite