Bursa locurilor de muncă va avea loc la Sala Sporturilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri, 29 iulie, de la ora 10, va avea loc, în Piteşti, Bursa locurilor de muncă. Manifestarea, care se va desfăşura la Sala Sporturilor, îi aşteaptă pe toţi cei care sunt în căutarea unui serviciu.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş anunţă organizarea Bursei Locurilor de Muncă destinată tuturor categoriilor de meserii şi profesii.

"Prin această manifestare, dorim să oferim angajatorilor, posibiltatea de a-şi selecta personal calificat profesional, precum şi de a ajuta şi încuraja şomerii să-şi găsească un loc de muncă", ne-a transmis conducerea AJOFM Argeş.

Bursa se va organiza vineri, 29 iulie, cu începere de la ora 10, în municipiile Piteşti, la „Sala Sporturilor”,  Câmpulung şi Curtea de Argeş, la sediile Agenţiilor Locale din municipiile respective.

Confirmarea participării la bursă  a angajatorilor va consta în completarea „Situaţiei privind locurile de muncă vacante” ce va fi transmisă la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Piteşti (b-dul Republicii, nr.11) sau după caz, la Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Curtea de Argeş (str. Albesti, nr. 1) şi la Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Câmpulung (b-dul Ion Mihalache, nr. 113).

Angajatorii interesaţi din oraşele Costeşti, Mioveni şi Topoloveni pot depune ofertele la sediul agenţiei judeţene din Piteşti.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite