Piteşti: INCREDIBIL: Bun de muncă la câteva luni după ce a căzut de la 15 metri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: INCREDIBIL: Bun de muncă la câteva luni după ce a căzut de la 15 metri!
Piteşti: INCREDIBIL: Bun de muncă la câteva luni după ce a căzut de la 15 metri!

Tânărul care a căzut de la etajul patru al unui bloc din Mioveni a ieşit cu bine din operaţie. Marius Bârleanu, în vârstă de 22 de ani, din Roman, se poate numi cel mai norocos om, spun medicii.

Marius Bârleanu, angajat cu forme legale la societatea unui prieten, efectua lucrări de izolaţie la un bloc, miercuri după-amiază. S-a apropiat de margine , dar s-a dezechilibrat şi a căzut de la aproape 15 metri. Totuşi, a avut noroc şi a căzut pe iarbă, la câţiva centimetri de un canal de ciment.

Tânărul a fost băgat ieri în sala de operaţie, întrucât avea trei coaste rupte, după care a fost transferat la secţia Reanimare. „Totul a decurs normal. Acum are nevoie de recuperare. Este prematur să ne pronunţăm la perioadă, dar durează câteva luni. A avut mare noroc”, spune medicul Adriana Petolea. Întrucât este în afara oricărui pericol, în această după-amiază, băiatul a fost dus pe secţia Chirurgie I.

Patronul îi va da lunar 1.500 lei până va fi bun de muncă
Inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş au demarat o anchetă pentru a stabili cine de vină pentru accident. Cert este că Marius Bârleanu fusese instruit cu privire la protecţia muncii şi avea şi echipament corespunzător, dar a preferat să-l ţină acasă.

Patronul lui, Gabriel Chelcea, a spus că se va ocupa personal să nu-i lipsească nimic, atât lui, cât şi familiei. „Are o fetiţă de doi ani şi cinci luni. Vă daţi seama că nu-i părăsesc. Le voi da eu bani lunar, până se va face bine, 1000-1.500 de lei, pe lângă ce va lua pe concediul medical. Când îl văd eu pe picioarele lui, bun de muncă, atunci îi dau voie să vină la serviciu. Până atunci, am eu grijă de tot”, a promis patronul. Directorul ITM, Iulian Nicolae ne-a spus că ancheta este încă în desfăşurare.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite