Bucuria bobocilor! A început luna balurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Balul s-a desfăşurat în club Diamond
Balul s-a desfăşurat în club Diamond

Liceenii şi studenţii se vor distra atât pe ritmuri de muzică dance, cât şi pe acorduri de muzică populară.Vineri, 5 noiembrie, este programat balul bobocilor de la Colegiul  „IC Brătianu”. Printre artiştii de top care vor concerta la aceste petreceri se numără Alex Velea, Puya şi Fly Project.

Luna noiembrie este una plină de distracţie pentru liceenii şi studenţii care învaţă la unităţile şcolare din Piteşti. Majoritatea balurilor sunt programate în această perioadă, iar tinerii care vor veni la petrecerile organizate în cinstea bobocilor, vor avea parte de surprize şi de concerte.


Bal de criză
Vineri, 5 noiembrie, îşi vor lua porţia de distracţie liceenii de la Colegiul Naţional „I.C Brătianu”. Balul bobocilor de aici se va desfăşura la restaurantul Magic, asta după ce serata a fost la un pas de a nu se mai organiza.


„Anul acesta s-a pornit de la ideea de a nu se mai organiza niciun bal. Părinţii şi elevii au insistat însă şi chiar s-au implicat în găsirea spaţiului, în obţinerea sponsorizărilor, chiar în discuţiile cu invitatul”, spune profesoara Ileana Topologeanu, organizator.


Ingredientele principale ale balului vor fi concursul de miss şi mister cu probele aferente, muzica de club şi, desigur, invitatul special, pe care cei de aici vor să-l ţină secret până în seara cu pricina, dezvăluind doar că este vorba despre un piteştean celebru în ţară.

Ritmuri de... muzică populară
La Colegiul Naţional „Zinca Golescu” petrecerea se va ţine joi, 11 noiembrie. Organizatorii spun că nu vor participanţi din afara liceului. Aici, preţul biletului de intrare va fi de 50 de lei. Cât despre invitaţi, va cânta pentru boboci şi pentru colegii lor din clasele mai mari trupa Fly Project, distracţia fiind găzduită tot de restaurantul Magic.


În aceeaşi zi este programat şi balul liceenilor de la Grup Şcolar „Ion Cantacuzino”. Pentru ei, biletele s-au pus în vânzare şi costă 30 de lei. Din cauză că organizatorii nu dispun de foarte mulţi bani, s-au gândit să o aducă pe scena de la Restaurantul Cornul Vânătorului pe piteşteanca Simina, care să-i încânte cu cele mai noi melodii. Un lucru neaşteptat îl reprezintă şi recitalul de muzică populară susţinut de Gabriela Argeşanu.


Pe 17 noiembrie, vine rândul elevilor de la Colegiul Alexandru Odobescu să se distreze. Balul va avea loc în sala multimedia a instituţiei de învăţământ, concertul serii find susţinut de Puya. Preţul biletului de intrare va fi de 30 de lei, 300 de invitaţii fiind scoase la vânzare.


Pe 25 noiembrie, la restaurantul Magic, este programată şi petrecerea celor de la Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”, preţul biletului fiind de 45 de lei, iar invitatul încă nu a fost stabilit.

Bal universitar
Şi bobocii mai mari vor avea parte de o petrecere. Studenţii îşi organizează petrecerea în Illusion Club, pe 18 noiembrie, preţul unuia dintre cele 2000 de bilete care s-au pus în vânzare fiind de 20 de lei. În aceste zile se desfăşoară preselecţiile pentru concursul de „Miss şi mister Universitate 2010”. Cel mai probabil, artistul invitat va fi Alex Velea, care îi va încânta pe studenţi, printre altele, cu hitul „Don’t say it’s over”.

Calendarul balurilor:


5 noiembrie – Colegiul “I.C. Brătianu”
11 noiembrie – “Zinca Golescu”, “Ion Cantacuzino”
17 noiembrie – “Alexandru Odobescu”
18 noiembrie – Universitatea din Piteşti
25 noiembrie – Colegiul Economic

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite