Brăduţii artificiali au apărut în hipermarketurile din Piteşti. Află cât costă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brazi artificiali - foto: eco magazin
Brazi artificiali - foto: eco magazin

Magazinele mari din Piteşti sunt invadate de brăduţi artificiali, care pot fi varianta perfectă pentru ecologişti sau pentru cei care nu vor mizerie în casă de sărbători. Preţurile sunt cuprinse între 49 şi 499 de lei.

La Praktiker, cei mai ieftini brazi artificiali se vând cu  80 de lei. Au o înălţime de 180 de centimetri şi 380 de ramuri. La aceeaşi înălţime, dar mai scumpi, sunt brazii Slim, care costă 199 de lei.

Piteştenii care îşi permit să cheltuiască mai mult pentru pomul de Crăciun pot alege un brad Green Fantasy, de 499 de lei, unul Alpen Dream de 479 de lei sau alţii cu preţuri de 279 sau 299 de lei.

La OBI, vei găsi brazi artificiali care pornesc de la 99 de lei, iar din 8 decembrie sunteţi aşteptaţi la târgul de iarnă din incinta magazinului, pentru a vă alege şi decoraţiunile perfecte.

La Bricostore, vă puteţi găsi brăduţul mult visat tot în funcţie de buzunar. La 55 de lei vă puteţi achiziţiona bradul canadian nins, la 50 de lei, un brăduţ împodobit cu 12 figurine şi o ghirlandă, iar pentru 70 de lei intraţi în posesia unui brad alb, Hello Kitty, care, de asemenea, vine la pachet cu câteva ornamente.

La un preţ ceva mai mare este bradul Princess, de 150 de centimetri, cu 786 de ramuri, care costă 220 de lei.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite