Pitesti: Show cu vedete la Bradu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pitesti: Show cu vedete la Bradu
Pitesti: Show cu vedete la Bradu

Aseară, pe aerodromul Geamăna, manifestările organizate cu ocazia sărbătoririi zilei de Sfântă Maria, au mobilizat o mulţime de persoane, venite cu mic cu mare să se bucure de artiştii invitaţi. Vedetele s-au ridicat la înălţime, făcând spectatorii să cânte şi să danseze împreună cu ele.

Sâmbătă, 15 august, au început manifestările din comuna Bradu, dedicate zilei Sfintei Maria. Aerodromul din Geamăna s-a umplut ochi cu lume venită din tot judeţul.  Evenimentele, care mai de care mai interesante, au început încă din cursul dimineţii, desfăşurându-se pe scena amenajată de către primărie diferite manifestări culturale. Copii talentaţi din Bradu au susţinut recitale, fiind urmaţi de interpreţi de muzică populară locali şi naţionali: Ion Drăgan, Ioana Anton, Stelian Hristea, Gabriela Argeşeanu.  „Am încercat ca în deschiderea programului să promovăm nişte copii talentaţi ai Argeşului, care sper că vor reuşi cu timpul să se facă cunoscuţi. Lumea prezentă pare foarte încântată dar şi nerăbdătoare să se bucure de vedetele care sunt invitate în această seară.”, spune primarul Florin Frătică.

Akcent a deschis showul vedetelor
Aseară, manifestările au continuat cu concertele susţinute de mai mulţi artişti şi trupe cunoscute. Formaţia Akcent a reuşit să încingă atmosfera cu piesele sale, fiind foarte bine primită de public. Membrii trupei au intrat pe scenă în jurul orei 19.00 şi au făcut un show de zile mari, interpretând piese cunoscute cum ar fi „That’s my name” şi “Prima iubire”, dar şi piese mai noi din repertoriul lor. Publicul s-a arătat foarte încântat. „Mă bucur foarte mult că sunt aici să îi văd şi să îi ascult. Akcent etse una din trupele mele preferate.”, afirmă Dana Dumitru, 18 ani, elevă.

Daniela Gyorfi – deliciul publicului
Şirul concertelor a continuat cu artişti cunoscuţi ce au încântat mulţimea cu muzică de petrecere. Danile Gyorfi a reprezentat deliciul publicului. Cântăreaţa a adus în delir oamenii veniţi să o asculte cu melodiile sale, ţinuta sexy şi mişcări provocatoare. Artista a interpretat manele şi melodii de petrecere, reuşind să cucerească imediat toată suflarea vnită să o asculte. Daniela a fost însoţită de iubitul ei, George Tal, care a şi acompaniat-o  de la pupitrul tehnic. Fiind cel mai aşteptat de către public, în încheierea programului şi-a făcut apariţia pe scenă  manelistul Vali Vijelie. Acesta nu s-a lăsat mai prejos şi prin melodiile sale a invitat toată lumea prezentă la dans. Deşi concertele s-au termint în jurul orei 23.00, petrecrea a continuat cu discotecă în aer liber.

Târgul meşteşugarilor
Duminică şirul evenimentelor vor continua. Argeşenii sunt invitaţi să se delecteze în continuare cu artişti de renume. Pe scena amenajată pe aerodromul din Bradu, vor concerta Nicu Paleru, Iulian Brezan şi Raissa. Lumea prezentă va avea parte şi de un episod de umor organizat de trupa Vacanţa Mare. Pe parcursul acestor zile va fi organizat şi un târg unde meşteşugarii vor avea ocazia să-şi expună produsele tradiţionale.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite