Piteşti: Brad Vee Johnson vine la Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brad Vee Johnson (Foto Arhivă)
Brad Vee Johnson (Foto Arhivă)

Muzica anilor ‘70 şi ‘80 va răsuna în acest week-end în Pink Club, din Piteşti. Sâmbătă seara piteştenii obişnuiţi cu ritmuri de house, la volum maximum, vor avea parte de o surpriză.

 Splendoarea muzicii pop de acum 30-40 de ani va reînvia pe ritmurile Boney M.


Solist al formaţiei timp de 10 ani, Brad Vee Johnson va veni la Piteşti pentru o petrecere specială. Cu peste 20 de ani de muzică în spate şi o carieră alături de celebra formaţie Boney M, Brad Vee s-a detaşat de trupa care l-a consacrat şi şi-a format propriul grup, Brad Vee Johnson Band, din care mai fac parte patru dansatori, un saxofonist şi un DJ.


Va interpreta remixuri ale Boney M
Show-ul din Pink Club va consta într-o înbinare între hiturile Boney M, remixate şi interpretate la saxofon. În continuare, artistul va interpreta şi melodii de dragoste, creaţie proprie, pe ritmuri soul.


Brad Vee Johnson s-a stabilit în urmă cu şase ani în România şi a colaborat cu alţi artişti cunoscuţi. Cei care vor să-l vadă în carne şi oase pe cel care a fost solistul Boney M între 1994 şi 2004 şi să-l asculte cântând live pot veni în club Pink, sâmbătă seara.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite