Piteşti: Boschetari rămaşi fără adăpost în urma unui incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Boschetari rămaşi fără adăpost în urma unui incendiu
Piteşti: Boschetari rămaşi fără adăpost în urma unui incendiu

Mai mulţi oameni ai străzii au petrecut noaptea sub cerul liber după ce adăpostul în care dormeau a luat foc. Pompierii au fost nevoiţi să coboare cu măştile şi tuburile de oxigen în canal pentru a stinge focul.

Fum negru şi dens în cartierul Tudor Vladimirescu, azi-noapte. În dreptul pasarelei vechi, un incendiu a izbucnit într-unul din canalele tehnologice din zonă, unde îşi aveau adăpostul mai mulţi oameni ai străzii. Aceştia sunt convinşi că locuitorii din cartier au fost cei care au pus focul pentru a-i alunga din zonă.

„Nu mai avem unde dormi  Eram patru inşi care stăteam acolo şi acum trebuie să ne petrecem noaptea sub cerul liber. Noi eram în staţie şi ne-a chemat cineva că a luat casa foc şi când am venit, am văzut ieşind fum. Oamenii de aici aruncă cu bolovani după noi, vor să ne bată, ne-au pus foc.”, spune Eugen Dinu, de 22 de ani, om al străzii.

Pompierii au fost nevoiţi să coboare în canal cu măştile şi tuburile de oxigen pentru a stinge incendiul şi pentru a se asigura că nu există nicio victimă. De pe margine, oamenii străzi priveau amărâţi cum toată agoniseala lor piere în câteva minute.

“Aveam pături, plăpumi, mâncare, acolo. Acum nu mai avem nimic. Să vedem unde dormim acum. În scări de bloc... să ne ia lumea la bătaie”, spune amărât Bogdan Tudor, 29 de ani, om al străzii.

Cei patru bărbaţi care locuiau în canal au fost nevoiţi să-şi petreacă noaptea sub cerul liber.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite