Borduriada dă peste cap traficul rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Pe axul central, lucrările ADP vor mai dura o lună, însă pe străzile Grigorie Leu și Ion Minulescu, coșmarul șoferilor se va termina în cel mult două săptămâni.


 Sfărșitul de mai i-a bulversat pe șoferi. Angajații ADP au profitat de vremea frumoasă și au lucrat zilele acestea la lărgiri, balastări și reparații, în paralel, pe mai multe străzi: Vasile Alecsandri, B-dul Eroilor, Exercițiu, Spiru Haret, Râurilor, Justiției, Lânăriei, Bulevardul Republicii, Gheorghe Doja , Gheorge Colșbuc, în cartierele Tudor Vladimirescu și Găvana III.  Multe dintre aceste lucrări se încheie, acum, cu schimbarea bordurilor, însă sunt și zone în care s-a intervenit special în aceast sens. Este vorba de Strada Negru Vodă și b-dul Nicolae Bălcescu (axul central) care, de câteva zile, s-au transformat într-un  nou coșmar pentru conducătorii auto.

  “Țara arde și baba se piaptănă. Borduri ne mai trebuiau, că-n rest aveam de toate! Spre Nord, unde am drum zilnic, niciodată nu se circulă bine. Ba au fost lucrările de canalizare, ba reparațiile de după. A urmat nebunia cu sensul giratoriu, iar acum, când credeam că s-a terminat balamucul, s-au apucat de borduri.”, spune Alexandru Florescu, șofer.

 Bordurile se schimbă și pe Grigorie Leu și Ion Minulescu iar haosul  provocat de marea borduriadă va mai dura cel puțin o lună.
“Sperăm ca pe axul central să terminăm cu aceste lucrări cam într-o lună, pe Grigorie Leu, cam în două-trei săptămâni iar pe Ion Minulescu să putem încheia în cel mult o săptămână”, spune Primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc.

 Lucrările sunt prinse în bugetul  local pe 2011, la capitolul Reabilitarea parcărilor, aleilor, trotuarelor, căilor acces, și scărilor publice, capitol pentru care au fost alocate 8,6 milioane lei.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite