“Bogdănele, dă un gol pentru bunica!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asta îi transmite bunica fostului atacant de la Steaua, Bogdan StancuTanti Ioana sau Gica, cum o cunosc vecinii din comuna Bascov, judeţul Argeş, ne întâmpină bucuroasă. A aflat aseară, de la un nepot, că Bogdănel al ei a fost transferat la Galatasaray. I se luminează ochii atunci când vorbeşte despre el.


“Când îl vedeam la televizor făceam: <<Dă, Doamne, să bage şi Bogdan al meu un gol!>> Îi uram în sufletul meu şi mă închinam”, povesteşte bunica atacantului.


Femeia, în vârstă de 82 de ani şi-a văzut ultima dată nepotul în luna iunie a anului trecut, atunci când Bogdan Stancu a venit la ea încărcat cu daruri.
“Nu vine niciodată cu mâna goală. Mi-a adus şi mie un kil de zahăr, unul de ulei, un cozonac. A venit cu o sacoşă încărcată de toate alea. Mi-a adus bucurie”, spune bunica atacantului.


În copilărie Bogdan venea în vacanţe la bunica sa, în comuna Bascov şi bătea mingea pe maidan cât era ziua de lungă.


“Mergea cu vaca şi lua şi mingea, se ducea la minge mai mult. Mingea n-o pierdea că avea dublură”, povesteşte râzând femeia. Ioana Stancu ne-a mărturisit că toţi bărbaţii din familia sa au avut “patima ” fotbalului, dar cu toate acestea nu se aştepta ca nepotul său să devină un fotbalist de carieră.
Fostul atacant al Stelei nu se pricepea doar să dribleze mingea şi să dea gol, ci şi la învăţătură. Bunica sa ne-a mai povestit că avea note mari şi era un copil cuminte şi ascultător.


Bogdan o vizitează rar pe bunica sa

Femeia este însă tristă că nepotul său a plecat aşa departe de casă şi speră să o viziteze din când în când. Ioana Stancu s-a interesat  chiar când va avea fotbalistul vacanţă şi speră ca la vara să îl poată strânge în braţe.


“E departe rău. Ce să-i fac? Vine o dată pe an, când îi dă vacanţă. Păi ce, nu m-am interesat?!”, spune râzând bătrâna.


Ochii i se umplu însă de lacrimi când e întrebată ce îi urează fostului jucător de la Steaua. “Multă sănătate şi să mai vie şi el pe la mine că sunt bolnavă. Am 82 de ani şi abia mă mai mişc. El mai vine abia la vară. Oi mai trăi eu până atunci? Primul gol acolo în Turcia să-l dea pentru mine! ”, îşi doreşte Ioana Stancu.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite