Piteşti: Emil Boc nu-şi permite un Duster

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat ieri în vizită la uzina Dacia de la Mioveni unde a văzut linia de montaj şi fabrica de cutii de viteze, premierul României a declarat că nu îşi permite un Duster.

Premierul României s-a aflat ieri în vizită la Uzina Dacia. Emil Boc a văzut cum se fabrică cutiile de viteze TL4, caroseriile şi linia de montaj. Premierul a avut ocazia să testeze şi două modele Duster, unul negru, 4x4, vârf de gamă, pe benzină cu motor 1,6 16V şi 105 CP, cu tapiţerie din piele şi unul maro, diesel.


Premierul s-a declarat foarte mulţumit de ambele variante conduse şi a declarat că şi-ar cumpăra un Duster, dar momentan nu-şi permite unul.
“E prima dată când conduc un model Duster, l-am văzut doar la televizor. Este o maşină confortabilă, silenţioasă, o maşină de familie ideală şi ar putea fi o soluţie pentru fiecare român. Cred că ar trebui să ne uităm tot mai mult spre un asemenea model. Deocamdată n-am bani. Când voi fi în situaţia să-mi cumpăr o maşină, vă asigur că aceasta va fi prima mea opţiune, cu speranţa că o voi convinge şi pe soţie să aibă aceeaşi opţiune ca mine. Am deja o maşină la care plătesc ratele.”, a declarat Emil Boc.


Întrebat de jurnalişti dacă dusterul este suficient de puternic să treacă prin norul de cenuşă vulcanică, premierul a răspuns: “N-are probleme cu motorul, indiferent ce fel de cenuşă vulcanică ar fi.”

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite