Blestemul de la Mioveni: FC Internaţional a fost învinsă de CFR Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FC Internaţional a fost învinsă de opt ori pe teren propriu în acest campionat
FC Internaţional a fost învinsă de opt ori pe teren propriu în acest campionat

Pentru FC Internaţional Curtea de Argeş, terenul de la Mioveni este blestemat! În nouă meciuri disputate în acest sezon acasă, „interiştii” au pierdut de opt ori!!! Ultima dată, FC Internaţional a pierdut la Mioveni cu CFR Cluj, scor 0-1.


În meciul de luni, cu CFR Cluj, trupa lui Benone Lazăr nu a fost cu nimic mai prejos decât echipa de stranieri a fostei campioane patronată de Arpad Paszkany. Ratări au fost la ambele porţi, şi, atunci când meciul se îndrepta spre un just 0 – 0, fundaşul Alcantara a prins un şut de zile mari şi a adus o victorie hepatică a CFR-ului. Spre deosebire de meciul cu F.C. Braşov, arbitrul Berbecaru a condus bine şi n-a mai dezavantajat Interul. „Scorul” ocaziilor de gol a fost 5 – 4, pentru Inter, însă un vechi şablon spune că fotbalul este pe goluri...



FC Internaţional: M. Popa – Abiodun, Viera, Raţiu, Frăsineanu – Nasser (90 D. Stan), Băcilă, Vezan (80 Itu), Cl. Voiculeţ, C. Lazăr II (80 Stoianof) – Zăgrean.

Antrenor Ştefan Stoica.

CFR Cluj: Pescovici – Panin, Cadu, Alcantara, Edimar – Dani, G. Mureşan, Culio – Dubarbier, Y. Kone (80 Mara), Traore (67 Ney).

Antrenor Andrea Mandorlini.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite