Piteşti: S-a sinucis pentru că a jucat banii la Bingo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: S-a sinucis pentru că a jucat banii la Bingo
Piteşti: S-a sinucis pentru că a jucat banii la Bingo

Uluitor! O femeie din oraşul Mioveni şi-a pus capăt zilelor, ieri după-amiază, din cauza datoriilor acumulate la întreţinere şi la bănci. Toţi banii pe care îi avea îi cheltuia în sălile de Bingo.


Iulia Răduleasa, în vârstă de 63 de ani, a lucrat o viaţă întreagă la birou, fiind contabilă. Tot timpul era aranjată. Şi-a crescut singură cei doi copii, fiind părăsită de soţ când aceştia erau mici. În urmă cu patru ani, Iulia Răduleasa a ieşit la pensie, spun vecinii, şi de atunci, a căzut în patima jocurilor de noroc. A făcut împrumuturi la două bănci şi la CAR. Pentru că nu a mai făcut faţă datoriilor, femeia şi-a luat viaţa.


Ieri după-amiază, fosta contabilă s-a spânzurat cu o funie de clanţa uşii de la dormitor. Descoperirea şocantă a fost făcută de către fiul ei, care era în casă în momentul sinuciderii. Bărbatul a sunat la 112 şi în câteva minute a ajuns un echipaj de la ambulanţă. Medicul a resuscitat-o pe femeie zeci de minute, dar în zadar. Inima ei a încetat să mai bată.

Mesaj: „Am datorii la mai multe persoane şi la bănci”


În apartamentul familiei Răduleasa au sosit şi criminaliştii. Poliţiştii au găsit în buzunarul bluzei femeii trei bilete de adio. „Îmi pare rău că nu am apucat să te văd mireasă. Vroiam să te văd aşezată la casa ta. Te voi vedea de acolo, de sus, asta dacă există o altă viaţă dincolo de moarte.”, a notat pe hârtie  bătrâna câteva gânduri pentru nepoata ei, Alina, în vârstă de 15 ani.

Pentru cei doi fii ai săi, Iulia Răduleasa a scris: ”Vă mulţumesc pentru că m-aţi acceptat aşa cum sunt. Mi-ar trebui încă o viaţă să vă răsplătesc pentru ce aţi făcut pentru mine. Am datorii la mai multe persoane şi la bănci. Am şi la BRD, şi la B.P, dar şi la CAR. Îmi cer scuze pentru tot şi sper să mă puteţi ierta.”


Vecina sinucigaşei: „A jucat banii la Bingo”


Vecina ei, doamna Maria este une dintre persoanele care a girat-o pe Iulia Răduleasa pentru împrumutul de la CAR. „A luat 30 de milioane de lei vechi şi am girat-o. A jucat toţi banii la Bingo. Mai avea de plătit vreo 20 de milioane. Sper să plătească fii ei, să nu fiu eu nevoită să achit. Am o pensie de doar 8 milioane”, ne-a spus doamna Maria. Situaţia financiară a femeii era tot mai precară şi asta, din cauza jocurilor de noroc, spun vecinii. Iulia Răduleasa avea datorii la întreţinere aproximativ 3.800 de lei.


Poliţiştii continuă cercetările. „Persoana a fost găsită de către fiul ei, cu care locuia. A lăsat  trei bilete în care erau adresate mesaje celor din familie. A dat explicaţii în legătură cu motivul sinuciderii şi le-a trasat sarcini celor doi fii ai săi cu privire a unele datorii pe care aceasta le avea”, a spus subinspectorul Robert Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului juudeţean de Poliţie Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite