Bilete şi abonamente la Filarmonica Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filarmonica Piteştia a pus în vânzare, la sediul de la Casa Cărţii, abonamentele şi biletele pentru stagiunea 2010-2011.

Un bilet  de concert pe locurile cele mai bune( categoria A) costă 12 lei iar la categoria  B plătim 10 lei. Un bilet bilet  la concert ele extraordinare costă 24 de lei, respectiv, 20 de lei, în funcţie de categoria locului. Preţul biletelor la concertele educative rămâne acelaşi : 3 lei. Abonamentele  diferă şi ele în funcţie de loc, 70 de lei, respectiv, 50 de lei. Elevii, studenţii, pensionarii, şomerii, precum şi adulţii cu handicap mediu şi uşor beneficiază de o reducere de 50% din preţul biletului. Tarifele sunt valabile până la sfârşitul anului 2010.

Accesul la spectacolele Filarmonicii rămâne gratuit pentru cetăţenii de onoare ai municipiului Piteşti, posesorii legitimaţiilor eliberate de Guvernul României şi persoanele cu handicap grav sau accentuat, precum şi persoanele care îi însoţesc.   

Primul concert al stagiunii estivale 2010, cu Orchestra Filarmonicii, dirijorul Alexandru Ganea, violonista Ioana Goicea, pianistul Marius Deneş şi tinerii interpreţi ai Liceului de Artă „Dinu Lipatti”,   va avea loc  joi, 2 septembrie de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor .




Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite