Bilete de tratament pentru pensionari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sediul Casei Judeţene de pensii  Argeş s-a afişat repartiţia biletelor de tratament balnear pentru seria 6.  Datele de plecare sunt:  23, 24, 25 si 26 mai 2010.

Pentru această serie au fost repartizate 443 bilete în urmatoarele staţiuni: 1Mai, Amara, Buziaş, Căciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord,  Eforie Sud, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Mangalia, Olăneşti, Pucioasa, Singeorz, Sinaia, Slănic Prahova, Slănic Moldova, Sovata, Techirghiol, Tuşnad, Vatra Dornei.

Repartiţia  poate fi consultata la sediul Casei judeţene de pensii  Argeş şi pe site-ul institutiei, www.cjparges.ro.

Biletele se vor elibera in zilele de  17, 18 si 19 mai 2010.In data de 20 mai 2010 se vor elibera biletele nevalorificate.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul pensiei.Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii aprilie 2010 şi xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Având in vedere numarul de bilete repartizat,  nu exista posibilitatea informarii telefonice a pensionarilor cărora le-a fost repartizat bilet, astfel că cei care au solicitat  bilete în această perioada, sunt rugaţi să consulte repartiţia la sediul institutiei, pe site-ul www.cjparges.ro sau să sune la numarul de telefon 0248.222.394.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite