Bilete de tratament pentru pensionari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa Judeţeană de Pensii Argeş
Casa Judeţeană de Pensii Argeş

La sediul Casei de Pensii Argeş s-a afisat repartitia biletelor de tratament balnear pentru seria 11, data de prezentare in statiune fiind 25 octombrie 2010. Aceasta poate fi consultata si pe site-ul institutiei, www.cjparges.ro.

Pentru aceasta serie au fost repartizate 477 bilete in urmatoarele statiuni: 1Mai, Amara, Buzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord,  Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacu Sarat, Mangalia, Olanesti, Pucioasa, Singeorz, Saturn, Sinaia, Slanic Prahova, Sovata, Techirghiol, Tusnad, Vatra 

   Au ramas 47 de bilete nerepartizate in statiunile : 1 Mai, Moneasa, Singeorz, Valenii de Munte.
  Biletele se vor elibera in zilele de 13, 14, 18 si 19 octombrie 2010. In data de 20 octombrie se vor elibera biletele nevalorificate.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul pensiei.
Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii septembrie 2010 si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Avand in vedere numarul de bilete repartizat (mai sus mentionat), nu exista posibilitatea informarii telefonice a pensionarilor carora le-a fost repartizat bilet, astfel ca cei care au solicitat aceasta perioada, sunt rugati sa consulte repartitia la sediul institutiei, pe site-ul institutiei, www.cjparges.ro sau sa sune la numarul de telefon 0248.222.394.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite