Bicicliştii, în căutarea gunoaielor din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toţi bicicliştii din Argeş care îşi doresc un judeţ mai curat sunt aşteptaţi să participle la ediţia naţională Let’s Bike it! Acest eveniment are ca obiectiv identificarea mormanelor de gunoi din apropierea oraşului şi punerea lor pe harta gunoaielor pentru harta Let’s Do It, România!

Astăzi are loc a doua editie a evenimentului Let’s Bike it! – cartarea pe biciclată în cadrul proiectului Let’s do it, România!

Bicicliştii au pornit în această dimineaţă din Piteşti, de la Palatul Copiilor din Pădurea Trivale în echipe de 4-5 persoane, pe următoarele trasee:
– Trivale – Smeura – Moşoaia
– Trivale – Ciocănăi – Slătioarele – Lupueni – Valea Ursului
– Trivale – Cotmeana (pentru cei care vor să pedaleze mai mult)

Voluntarii, împărţiţi în echipe înarmate cu un GPS, vor căuta mormane de gunoi, vor nota coordonatele la care se găsesc, mărimea şi compoziţia lor, le vor face poze, după care, la întoarcere vor încărca datele pe site-ul Let’s do it, România! pentru a ajuta la crearea hărţii gunoaielor din ţară.

Participarea a cât mai mulţi biciclişti în acţiunea de creare a hărţii gunoaielor din ţară reprezintă un pas important în realizarea celei de-a doua ediţii Let’s do it, România!, cel mai mare proiect de implicare socială, care îşi propune să cureţe ţara de deşeuri într-o singură zi!

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite