Beţivii le-au dau de lucru pompierilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar pe data de 5 februarie, pompierii au intervenit şi au trenasportat la spital cinci persoane cărora li se făcuse rău din cauza consumului de băuturi alcoolice.

Iată care au fost intervenţiile:

- În data de 05.02.2011, ora 15.42, în Piteşti, de pe strada str. Prelungirea Craiovei, a fost ridicatî şi dusă la spital pacienta V. Mariana, de 35 de ani, persoană cu halenă alcoolică şi plagă în regiunea. În aceiaşi zi, dar câteva ore mai târziu, pe str. N. Bălcescu,  B. Georgică, 43 de ani, persoană cu etilism acut a fost ajutat de către echipajul SMURD. După acordarea primului ajutor medical, pacientul a fost transportat la spital.

 - În data de 05.02.2011, ora 22.16, com. Ciomăgeşti, sat Fedeleşoiu, C. Ştefan, 36 de ani, pa fost găsit căzut în stradă, cu halenă alcoolică. I s-a  acordat primul ajutor medical şi a fost transportat la spital.

În aceiaşi zi, ora 05.25, în municipiul Câmpulung, str. Negru Vodă, luiT. Nicolae, 52 de ani, pacient cu etilism acut si dureri abdominale i s-a  acordat primul ajutor medical şi a fost transportat la spital.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite