Benone Lazăr s-a lecuit de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Benone Lazăr ocupă locul al doilea în topul miliardarilor argeşeni, conform revistei Forbes
Benone Lazăr ocupă locul al doilea în topul miliardarilor argeşeni, conform revistei Forbes

După ce i-a acuzat pe primarii Pendiuc şi Georgescu că l-au făcut să renunţe la fotbal, Lazăr a infirmat în stilul caracteristic zvonul care îl dădea investitor la Mioveni.

FC Internaţional l-a costat pe Benone Lazăr, 8 milioane de euro. 5 milioane de euro, au fost investite în jucători, iar restul de 3 milioane de euro în baza sportivă de la Curtea de Argeş. Acum, omul de afaceri nu mai vrea să audă de fotbal. “Indiferenţa şi minciuna autorităţilor locale m-au făcut să ies din fenomen”, spune Lazăr.

Benone Lazăr a susţinut o conferinţă de presă în care a anunţat desfiinţarea echipei FC Internaţional Curtea de Argeş. Totodată, omul de afaceri a ţinut să dezvăluie de ce a luat această decizie şi cine sunt cei care au contribuit la desfiinţarea echipei.

FC Internaţional a activat între anii 2000 - 2005, patronată de cei trei fraţi Lazăr. Doi ani mai târziu, Benone Lazăr a preluat din nou echipa, cu gândul de a face o trupă cu gânduri europene. “FC Internaţional nu avea stadionul adecvat pe care să evolueze şi să facă antrenamentele, tocmai de aceea am avut o discuţie cu primarul Pendiuc. Acesta mi-a dat speranţe că lucrurile vor merge spre normalitate, iar echipa poate evolua pe stadionul din Trivale. Însă mi-am dat seama rapid că am rămas doar cu speranţele, pentru că Pendiuc, mi-a întors spatele, nu a mai răspuns nici la telefon, iar într-un final mi-a făcut o întâlnire cu viceprimarul Ionică, care mi-a transmis că primăria nu poate susţine echipa”, l-a pus la zid Benone Lazăr pe primarul Piteştiului.

Amăgit cu vorbe, iar apoi părăsit de Tudor Pendiuc, Lazăr a avut o discuţie şi cu primarul de la Mioveni. Însă nici acesta nu şi-a onorat promisiunea. “Primarul de la Mioveni a început cu aceleaşi vorbe goale. Sincer, nu am vrut niciodată să renunţ la echipă, mai ales că am investit aici 8 milioane de euro, 5 milioane în jucători, iar 3 în baza sportivă de la Curtea de Argeş. Însă când am văzut indiferenţa şi minciunile lui Pendiuc şi Georgescu, m-am hotărât să renunţ la echipă şi să ies de tot din fotbal”, a continuat omul de afaceri.

Pus pe glume
După ce i-a pus la zid pe cei doi primari ai oraşelor Piteşti şi Mioveni, Lazăr a ţinut să dea dovadă şi de puţin umor, dezminţind zvonul care îl dădea investitor la Mioveni. “În ultimul timp s-a spus că voi băga bani la Mioveni. De curând am mers acasă să iau din recolta tatălui meu, care are 80 de ani şi este consumator de presă. Ştiţi ce mi-a spus? <<Iar investeşti în fotbal, nu ai ce face cu banii?>>. Chiar şi banca care trebuie să-mi aprobe un credit de 3 milioane de euro, mi-a trimis un plic în care îmi spune să le cer acceptul dacă vreau să mai investesc în fotbal”, a încheiat Benone Lazăr.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite