Piteşti: Amanta lui Belusconi şi sora ei trăiesc pe banii bogătaşilor din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Amanta lui Belusconi şi sora ei trăiesc pe banii bogătaşilor din Italia
Piteşti: Amanta lui Belusconi şi sora ei trăiesc pe banii bogătaşilor din Italia

Surorile Vişan se bucură de plimbări cu iahtul, limuzine şi ţinute pe firmă, pe banii celor mai bogaţi bărbaţi din peninsulă.

 Amanta lui Berlusconi şi sora ei duc un trai de vis pe banii bogătaşilor din Italia. Vecinii din Zărneşti spun, însă, că fetele au plecat în Italia să facă un ban cinstit, lucrând ca menajere.


De la casa de chirpici, la iahturi şi limuzine
Ioana şi Monica Vişan au plecat din Zărneşti în Italia pentru a munci ca menajere. Dacă în comuna natală locuiau într-o casă modstă, de chirpici, acum se plimbă cu iahturi de lux, limuzine şi îşi cumpără haine direct din Franţa. Fetele se pricep foarte bine să cheltuie banii amanţilor, mai toţi fiind în vârstă.

„Am fost şi eu la Saint Tropez cu Ioana. Toţi boşorogii o salutau, toţi ştiau cine e. Cheltuiau mii se euro cum ştiu ele mai bine”, spune fostul iubit al Ioanei Vişan, Octavian Tiriachiu. Totuşi, fetele nu se zgâârceau şi trimiteau şi acasă sume frumoase, „ de ordinul miilor de euro pe săptămână”, după cu spune fostui iubit al Ioanei.


Dame de companie în italia
Fetele au renunţat la menaj pentru a deveni dame de compania, meserie mult mai profitabilă, având în vedere că fetele au trecut direct din casa de chirpici la iahturile de lux şi petrecerile exlusiviste. Se pare că Monica, sora mai mare a amantei lui Berlusconi, ar fi damă de companie şi ea ar fi convins-o pe Ioana să urmeze aceeaşi „carieră”. Una foarte bănoasă, de altfel, pentru că fetele au fost văzute la petreceri de lux din Saint Tropez, fiind plimbate cu limuzine şi purtând numai haine de firmă din cele mai noi colecţii de la Paris. 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite