Piteşti: Bebeluşul mort la maternitatea Giuleşti a fost îngropat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bebeluşul din Piteşti care a murit în incendiul de la maternitatea Spitalului Giuleşti a fost înmormântat ieri la cimitirul "Sfântul Gheorghe".

Durere fără margini în familia bebeluşului piteştean mort în Maternitatea Giuleşti, în timpul incendiului izbucnit la secţia de Terapie Intensivă.

Ieri, micuţul care purta numele Alexandru Constantin a fost înmormântat.

Băieţelul a fost născut prematur, pe 6 august şi, din această cauză, se afla în incubator atunci când secţia s-a transformat într-un iad. 

Din cauza arsurilor şi a fumului dens, trupul plăpând al micuţului nu a putut face faţă, iar Alexandru Constantin a murit înainte de a sosi pompierii să-l scoată pe el şi pe restul bebeluşilor din încăpere.

De la morgă, trupul bebeluşului, aşezat într-un sicriu, pe care era pusă o coroană semnată “Mami şi tati”, a fost transportat cu maşina la Biserica Sfânta Treime din Piteşti. Aici, preoţii au oficiat o slujbă specială care s-a desfăşurat cu porţile închise, pentru a da familiei posibilitatea să-şi plângă în taină micuţul.

Zeci de apropiaţi au venit la biserică pentru a aduce flori şi coroane, printre ei numărându-se reprezentanţi ai Direcţiei Publice de Finanţe, acolo unde mama şi bunicul copilului mort lucrează de ani de zile, ca funcţionar public, respectiv inspector şef pe zona Mioveni.

După mai bine de o oră, Alexandru Constantin a fost condus pe ultimul drum de toţi cei care au asistat la slujbă. Micuţul de numai şapte luni a fost înmormântat la cimitirul Sfântul Gheorghe din Piteşti, lăsând în inima părinţilor un gol imens.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite