Bătrân găsit mort într-un şanţ din faţa unei şcoli din Oarja

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii au deschis dosar penal şi efectuează cercetări
Polițiștii au deschis dosar penal şi efectuează cercetări

Martorii care au făcut descoperirea au sunat imediat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, pentru a efectua cercetări. Oamenii legii nu au găsit urme de violenţă pe cadavru.

Un bătrân în vârstă de 73 de ani a fost găsit decedat într-un şanţ de colectare a apelor pluviale de pe strada Nouă din Oarja, în faţa unei şcoli generale.

Martorii care au făcut descoperirea au sunat imediat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, pentru a efectua cercetări.

Oamenii legii au constatat că trupul neînsufleţit se afla cu faţa în jos într-un şanţ cu apă cu adâncimea de 30 de centimetri. După ce au examinat cadavrul, poliţiştii nu au identificat urme vizibile de violenţă şi nu au găsit bunuri, obiecte sau valori.

Conform declaraţiilor membrilor familiei, persoana decedată locuia singură  şi era cunoscută ca fiind consumatoare de băuturi alcoolice, având afecţiuni psihice şi ale inimii.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş, în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzelor decesului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite