Bătrân deposedat de 20.000 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stanciu Florea, de 83 de ani, din comuna Uda s-a trezit ieri că a rămas fără agoniseala de o viaţă. Omul îşi strânsese o sumă de bani frumuşică pentru la bătrâneţe şi se pare că hoţii au ştiut acest lucru.

Aceştia l-au pândit pe bătrân ieri dimineaţă şi în momentul în care acesta a plecat la biserică să asiste la slujba de Înălţare, au intrat în casa acestuia şi au răăşit-o.

„La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti – Biroul Ordine Publică Rurală şi agenţii Postului de Poliţie Uda, care au constatat că locuinţa se află într-o zonă izolată, uşa de la intrare fiind neasigurată iar uşile de la două camere au fost forţate, lucrurile din camere fiind răvăşite”, se precizează în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliţie Argeş.

Cei 20.000 de lei pe care bărbatul susţine că i-au furat hoţii se aflau într-o cutie metalică în care acesta păstra arma de vânătoare pentru care deţine permis şi muniţia aferentă. Cutia era încuiată cu două lacăte, însă hoţii le-au forţat, fără să fure însă şi arma sau muniţia.

Poliţiştii fac cercetări pentru a identifica hoţii şi a-i trage la răspundere şi au întocmit un dosar penla pentru furt.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite