A început competiţia CV-urilor la Ramada Piteşti. Candidaţii sunt selectaţi de pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramada Piteşti se va deschide în luna iulie
Ramada Piteşti se va deschide în luna iulie

Ramada Piteşti îşi selectează viitorii angajaţi pe internet. Peste o mie de CV-uri au fost trimise de candidaţii care visează la posturile de manageri, bucătari, şefi de sală, maseuri sau barmani.

Cel mai nou hotel de patru stele din Piteşti reprezintă o atracţie pentru şomeri sau pentru persoanele care vor să-şi schimbe locul de muncă.

Nici nu a fost publicată bine lista cu joburi pe site-urile specializate, că oamenii au şi trimis CV-uri, în speranţa că vor fi selectaţi.

Printre cele 16 posturi scoase la concurs, se află şase de directori.

Astfel că Ramada Piteşti are nevoie de un director de finanţe, unul de marketing, un manager în resurse umane, altul care să aibă în subordine SPA-ul, o persoană care să supervizeze activitatea de organizare evenimente din cadrul complexului şi un alt manager pentru partea de recepţie.

16 posturi, 1500 de CV-uri

Candidaţii trebuie să cunoască foarte bine limbile franceză şi engleză, să aibă experienţă de minimum doi ani în activităţile respective şi să dea dovadă de abilităţi foarte bune de comunicare şi relaţionare interpersonală.

Pentru cele 16 posturi, au fost trimise în jur de 1500 de CV-uri, cea mai mare concurenţă fiind pe postul de manager de resurse umane (Human Resources Manager), cu 360 de candidaţi, urmat de cel de manager de organizare evenimente (Front Office Manager), la care s-au trimis 210 CV-uri.

În plus, Ramada Piteşti mai caută cosmeticiană, ofiţer de pază, şef de sală, bucătar, barman, agent de vânzări, instructor de fitness sau maseur.

Posturile sunt valabile până la 26 iunie, dată la care vor fi selectate CV-urile, iar candidaţii aleşi vor fi invitaţi la interviu.

„Angajările vor avea loc la sfârşitul acestei luni, urmând ca viitorii salariaţi să facă şi un training de două săptămâni”, ne-a spus Virgil Dumitru, unul dintre acţionarii Ramada Piteşti.

Inaugurarea hotelului de 15 milioane de euro este programată pentru jumătatea lunii iulie. Partea de Relaţii Publice (PR) va fi asigurată de Oana Roman, fiica fostului premier Petre Roman.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite