"Bătaie" pe 41 de joburi de la Dacia, la bursa locurilor de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, a avut loc, în Piteşti, Curtea de Argeş şi Câmpulung, bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, la care s-au înscris, în total, 36 de angajatori, care au pus la dispoziţie 498 de joburi, dintre care 83 cu studii superioare.

În Piteşti, bursa a fost organizată la Casa de Cultură a Studenţilor, iar oamenii au fost prezenţi la intrarea în instituţie încă de la primele ore ale dimineţii.

În jurul orei 10.00, participanţii au fost lăsaţi să intre, moment în care au luat cu asalt cei 19 reprezentanţi ai angajatorilor. Oferta a fost destul de generoasă, faţă de ediţiile anterioare, pentru cei care au absolvit o facultate. Mai precis, în Piteşti, 78 de posturi, dintre cele 387, erau pentru studii superioare.

Înarmaţi cu CV-uri, candidaţii au fost cei mai impresionaţi de cele 41 de posturi oferite de Automobile Dacia.

Standul Automobile Dacia a fost luat cu asalt de şomeri

Standul Automobile Dacia a fost luat cu asalt de şomeri (foto: Raluca Nicula)

"La noi este cel mai aglomerat stand pentru că Dacia este un angajator serios, care oferă locuri de muncă stabile. Nu avem limită de vârstă, cerem doar studii tehnice, pentru posturile pe care le avem libere", a spus Mariana Luţă, de la Serviciul de Recrutare din cadrul Dacia.

"Masterand, caut loc de muncă!"

La bursa absolvenţilor, tinerii s-au prezentat încrezători că-şi vor găsi un job.

image

Andrei Gheorghe (23 de ani) a depus opt CV-uri (foto: Raluca Nicula)

"Am terminat facultatea de Management-Contabilitate şi acum sunt în primul an la master. Am lucrat doar trei luni şi am venit cu opt CV-uri pe care le-am depus şi pentru operator calculator, şi pentru asistent manager, dar şi pentru contabil. Vreau să muncesc, de aia m-am pregătit atât prin şcoli", ne-a spus Andrei Gheorghe, 23 de ani.

Organizatorii sunt nemulţumiţi că de la bursa absolvenţilor au lipsit chiar... absolvenţii.

"În acest an, avem 1384 de absolvenţi în judeţ, iar aici, în Piteşti, nu cred că au fost mai mulţi de 500. Restul cred că au petrecut azi-noapte până târziu şi nu s-au trezit. Oricum, tot respectul pentru cei care vor să muncească", ne-a declarat Iulian Nicolae, directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite