Bătaie cu pumni şi picioare în faţa unui bar din Albeştii de Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri i-au bătut pe doi fraţi până i-au băgat în spital. Totul s-a întâmplat în faţa barului "Club 10" din Albeştii de Argeş, iar dacă poliţiştii nu interveneau la timp, se putea lăsa cu moarte de om.

Noaptea trecută, în jurul orei 3.00, a avut loc un scandal în faţa barului "Club 10" din comuna Albeştii de Argeş. Doi fraţi au fost bătuţi cu pumnii şi picioarele de trei indivizi.

Conflictul a izbucnit spontan între cei doi fraţi Nicu Răzvan Popa (17 ani) şi Bogdan Mihai Popa (19 ani), pe de-o parte, şi Ionuţ Cireaşă (16 ani), Adrian Motoi şi Romeo Marian Ciucu, de cealaltă parte.

Oamenii legii sosiţi la faţa locului au aflat că cei trei tineri au sărit la bătaie contra celor doi fraţi, aplicându-le câteva lovituri cu pumnii şi picioarele. Din cauza loviturilor, fraţii Popa au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Municipal Curtea de Argeş, prezentând leziuni la nivelul feţei, abdomenului şi gleznelor. Ei au rămas internaţi pentru investigaţii amănunţite.

În funcţie de numărul zilelor pentru îngrijiri medicale şi dacă victimele vor depune plângere, se va stabili încadrarea juridică a faptei şi se vor lua măsurile legale care se impun.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite