Barmania –cocktails şi flăcări la Euromall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cocktails. Flăcări. Spectacol. Toate acestea într-un inedit şi incendiar show, marca Barmania. Cei mai cunocuţi barmani şi mânuitori de sticle din România se vor întrece duminică, 13 noiembrie, de la ora 16.00, la Euromall în mânuirea sticlelor cu licori şi a flăcărilor, în cadrul “Bartenders Challenge”.

Viteza şi dibăcia sunt cele două atuuri principale ale barmanilor profesionişti, iar duminică la Euromall o să fiţi martorii unui regal al bartending-ului. Evenimetul “Bartenders Challenge” va exploata toate laturile meseriei de barman şi cu siguranţă o să doriţi să şi gustaţi din minunile pregătite de specialiştii în domeniu. Super evenimentul marca Barmania cu sticle în flăcări şi cocktailuri fabuloase, se va încheia cu un spectacol pe măsură.

Super concert Antonia


De la ora 19.00, tot la Euromall, va urca pe scenă Antonia, tânăra care a spart deja toate topurile de muzică. Antonia a lansat un nou single numit “Marionette” scrisă de producătorul şi DJ-ul olandez Afrojack. Piesa a debutat pe pozitia 96 in topul celor mai ascultate piese din România şi acum se află în top. Aşa că duminică după amiază, cu un cocktail în flăcări în mână o puteţi asculta pe Antonia, într-un spectacol indendiar.

Comunicat de presă

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite