Piteşti: UPDATE: Bărbatul călcat de tren a fost transferat la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul nu avea serviciu şi muncea cu ziua prin comunele învecinate pentru a-şi câştiga traiul zilnic.

Gheorghe Ivan, bărbatul de 38 de ani, din comuna Hârseşti, care a fost lovit aseară de tren se află, în continuare, în stare gravă. Bărbatul a suferit un traumatism cranian şi a fost transportat astăzi de urgenţă la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Martorii spun că l-au văzut pe bărbat înainte într-un alt tren, în stare avansată de ebrietate. Mecanicul locomotivei care l-a lovit pe bărbat le-a declarat poliţiştilor că a văzut victima întinsă lângă şine. Cel mai probabil, trenul l-a lovit pe bărbat cu scările unui vagon.

Despre Gheorghe Ivan anchetatorii au aflat că nu avea un loc de muncă stabil şi din când în când mai muncea prin comuna sa cu ziua în schimbul unei sticle de ţuică sau câţiva lei.


Anchetatorii deja au conturat o ipoteză în ceea ce priveşte accidentul de aseară. "Probabil a muncit printr-o comună învecinată cu ziua şi a luat trenul spre casă. A coborât la Suseni în halta Pârvu, crezând că a ajuns acasă, la Hârseşti şi când şi-a dat seama că a coborât în altă staţie, a luat-o pe jos, de-a lungul căii ferate. Fiind băut, probabil a căzut sau a adormit lângă şine", a declarat comisarul şef Alexandru Doroftei, şeful Poliţiei Transporturi Argeş.

Poliţiştii merg pe ipoteza unui accident şi nu pe cea a unei tentative de sinucidere.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite