Bărbat cu identitate necunoscută, decedat la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost adus la Spitalul Judeţean, unde a decedat la scurt timp
Bărbatul a fost adus la Spitalul Judeţean, unde a decedat la scurt timp

La Spitalul Judeţean  a fost adus joi după-amiază un bărbat cu identitate necunoscută, care fusese luat din faţa sediului unei bănci din cartierul Trivale.  Acestuia i se făcuse rău în plină stradă şi trecătorii au sunat la 112 .

Un echipaj al Ambulanţei l-a transportat pe bărbat la Unitatea de Primiri Urgenţe unde i s-au acordat îngrijiri medicale. La scurt timp însă, a decedat. Pacientul nu avea asupra sa niciun act de identitate, misiunea poliţiştilor fiind una dificilă. Ei au efectuat cercetări la faţa locului unde bărbatul a fost găsit, în speranţa că vor afla cine este, pentru a-i putea anunţa familia.


Corpul bărbatului nu prezenta urme de violenţă, cauza decesului urmând să fie stabilită în urma autopsiei. Pacientul avea în jur de 60-70 de ani, ten deschis, înălţime 1,70-1,75m, solid, calviţie frontală, avea părul grizonat, tuns scurt, ochi căprui, şi era îmbrăcat cu geacă de stofă neagră, pantaloni de stofă kaki şi şapcă neagră.  

Oamenii legii nu au reuşit încă să-l identifice. Persoanele care pot da informaţii cu privire la acesta sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite