Piteşti: Bărbat găsit decedat pe un câmp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi vânători au găsit în această după amiază un bărbat zăcând mort pe un câmp din localitatea Ştefăneşti. Oamenii au chemat imediat poliţia care a început cercetările pentru a afla împrejurările în care a murit bătrânul şi pentru a-l identifica.

Poliţiştii au fost anunţaţi în această după-amiază de mai mulţi vânători că pe un câmp din localitatea Ştefăneşti zace cadavrul unui bătrân. Vânătorii treceau prin zonă când au zărit trupul neînsufleţit al bărbatului pe pajiştea aflată la aproximativ opt kilometri de drumul naţional Bucureşti-Piteşti, în apropierea unei ferme.

Aceştia au sunat imediat la 112, o echipă operativă sosind cu greu la faţa locului, din cauza ploilor din ultima perioadă drumul de acces transformându-se în adevărate tranşee cu noroi.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, oamenii legii au stabilit că este vorba de un bărbat de aproximativ 75 de ani, posibil om fără adăpost, care cel mai brobabil a murit din cauza frigului.

"Deocamdată nu sunt suspiciuni de crimă, în urma examinării, cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă, dar va fi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei în urma căreia va fi stabilită cauza decesului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, agent Laura Folea.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a identifica persoana decedată.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite