Bărbat cercetat pentru tentativă de omor după ce şi-ar fi incendiat soţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

O femeie din comuna Stâlpeni a ajuns în stare gravă în această dimineaţă la spitalul judeţean. Claudia Dumitru, de 40 de ani a suferit arsuri grave pe 70% din suprafaţa corpului, medicii argeşeni considerând că este nevoie de transferal acesteia la un spital din Capitală.

Din primele cercetări ale poliţiştilor reiese că soţul acesteia i-ar fi dat foc, acesta fiind audiat de oamenii legii şi cercetat pentru tentativă de omor.

Deocamdată nu se ştie exact ce s-a întâmplat, Constantin Dumitru susţinând altă variantă decât soţia sa.

“Se fac în continuare cercetări. Femeia le-a spus poliţiştilor că soţul ei a aruncat cu o substanţă inflamabilă pe ea şi i-a dat foc, în timp ce bărbatul susţine că a vrut să aprindă o brichetă şi aceasta a explodat, femeia luând foc. În urma examinărilor, medicii au apreciat că leziunile provocate în urma incendierii i-au pus viaţa în pericol, în dosar fiind începute cercetări pentru tentativă de omor. ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Argeş, agent Laura Folea.

Bărbatul a sufert şi el arsuri pe mâini, dar care nu au necesitat internarea sa. Vecinii familiei Dumitru susţin că bărbatul s-a întors de curând din străinătate şi ar fi fost gelos, suspectând-o pe soţia sa că l-ar fi înşelat.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite