Pitesti: Se circulă lejer pe bulevardul Nicolae Bălcescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gata cu aglomeraţia pe bulevardul Nicoale Bălcescu. Prima parte a lucărilor de extindere a părţii carosabile a fost finalizată, astfel că în această dimineaţă în zona blocurilor „L” s-a circulat în condiţii foarte bune.

 „Nici nu îmi vine să cred că am scăpat de balamuc. Aici se circula groaznic în fiecare zi. Acum este vis, am traversat zona în câteva secunde. Altădată, stăteam blocat în trafic zeci de minute.”, spune Cristian State, unul dintre şoferii care s-au bucurat în această dimineaţă de traficul lejer de pe una dintre cele mai importante artere de circulaţie din Piteşti.
„ Astăzi este prtima zi de linişte, după o lună infernală!”
Nu doar conducătorii auto sunt bucuroşi de finalizarea lucrări finanţate de municipalitate, ci şi locuitorii blocurilor „L”, care au scăpat de coşmarul provocat de zgomotul utilajelor de mare tonaj, care până ieri au lucat fără oprire în zonă . „Astăzi este prima zi de linişte, după o lună infernală! Bine că am scăpat de şantierul asta, care ne-a intins nervii la maxim.”, a declarat Marian Barbu, locatar al blocului L1. De astăzi, aşadar, de la intersecţia străzii Calea Bascov cu bulevardul Nicolae Bălcescu se circulă pe trei benzi spre ieşirea din nord a oraşului, plus că în urma lucărilor întreprinse s-au creat noi locuri de parcare. „Cred că răbdarea oamenilor a meritat. Acum se circulă bine pe bulevardul Nicolae Bălcescu, una dintre arterele de circulaţie care ne-a dat mari bătăi de cap în ultimul timp, din cauza aglomeraţiei.”, a precizat în această dimineaţă primarul Tudor Pendiuc, mulţimit de investiţia făcută.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite