BCM U Piteşti cheamă suporterii la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

BCM U Piteşti se deplasează la Sibiu în ultima etapa a campionatului de baschet. Partida va începe mâine la ora 17:00 şi se va disputa în ”Sala Transilvania”.

Piteştiul şi-a asigurat prezenţa în play-off-ul campionatului, încă de miercuri, atunci când au trecut pe terenul propriu de liderul campionatului, CSU Asesoft Ploieşti cu 88 la 78.

Cealaltă echipă nu s-a lăsat mai prejos şi a reuşit să învingă în deplasarea de la Steaua Turabo , cu 81 la 79.

Înainte de meciul de mâine, Piteştiul ocupă locul 6, cu 46 de puncte, iar Sibiul e pe 7, cu un punct mai puţin.

Piteştenii pleacă cu avantajul moral al victoriei din meciul tur, scor 91 la 81 şi cu o vitorie în plus, 17 faţă de cele 16 ale Sibienilor.

Partida se anunţă una de interes maxim pentru ambele echipe, iar Piteştiul poate pierde locul 6 doar dacă mâine pierde la peste 10 puncte.

Pentru partida de la Sibiu , conducerea Piteştiului pune la dispoziţie un autocar suporterilor pentru a-i avea alături.

Plecarea va avea loc sâmbătă, ora 13:00, de la “Sala Sporturilor” din Trivale.

Antrenorul Piteştiului vrea să câştige şi meciul de la Sibiu pentru a demonstra că echipa merită locul în play-off. “Am învins etapa trecut, liderul Asesoft, la 10 puncte avans. Venim astfel după un meci bun, în care efotul fizic a fost unul uriaş. Partida de la Sibiu va fi difilă, vom întâlni o echipă care joacă în faţa propriilor fani şi ne va fi greu. Eu am încredere în băieţii că vor face un meci mare şi vom veni de acolo învingători. Aşteptăm şi suporterii să vină cu noi şi să ne susţină. Aşa cum doar ei ştiu să o facă”, a declarat Tudor Costescu.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite