BCM U Pitești a făcut show la Miercurea Ciuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formația pregătită de Tudor Costescu a învins lejer sâmbătă în deplasarea de la Miercurea Ciuc. BCM U Pitești s-a impus cu scorul de 105 la 67.

Deși  era programat la ora 18:00 meciul a început cu o întârziere de aproximativ două ore, din cauza unei pene de curent.

Cu toate acestea, băieții pregătiți de Tudor Costescu și-au văzut de meci și au reușit să obțină victoria.

Piteștenii s-au impus în toate cele patru sferturi, 33 la 13 în primul sfert, 24 la 14 în cel de-al doilea, 25 la 23 în sfertul trei și 23 la 17 în ultimul sfert.

Printre remarcații din tabăra piteșteană  s-au numărat Voinescu cu trei reușite de trei puncte din patru încercări și Stefanovici cu două reușite de trei puncte din tot atâtea.

După acestă victorie clară obținută la Miercurea Ciuc, piteștenii ocupă locul nouă al clasamentului dar la egalitate cu locurile șapte și opt, 26 de puncte.

“Ne-am temut de meciul de la Miercurea Ciuc. Totuși am demonstrat că avem o echipă mai sudată si mai valoroasă. Mă bucur că am rulat tot lotul în acest meci, iar băieții s-au făcut remarcați. Urmează două meciuri extrem de grele, cel de acasă cu Craiova și imediat cel de la Oradea”, a declarat Georgel Zigulin, directorul tehnic al formației BCM U Pitești.

“Mă bucură victoria de la Miercurea Ciuc, dar pe lângă această victorie la un scor așa mare, am reușit să oferim publicului un adevărat spectacol. Trebuie remarcat faptul că echipa din Miercurea Ciuc nu a mai pierdut până acum la un asemenea scor. Pot spune că am remarcat întreaga echipă. În rest mai pot spune că băieții au tratat meciul cu seriozitate, au dat dovadă de caracter. Vin meciurile importante iar abia acum începe greul. Sper ca meciul de miercuri cu Craiova să fie o repetiție bună pentru deplasarea de la Oradea”, a declarat Sorin Căprărescu, antrenorul secund al BCM U Pitești.

Iubitorii ‘’sportului înalt’’ din Pitești sunt așteptați miercuri, ora 18:00 la Sala Sportului pentru a încuraja echipa locla în partida de campionat cu SCM CSS Craiova.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite