Ayza, de la C.S. Mioveni, a câştigat un ceas cu diamante la tombola Euromall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Talonul cu numele lui Ayza a fost completat de prietena lui care l-a și introdus în urnă. Norocul a făcut ca atacantul de la CS Mioveni să fie declarat câștigător în urma extragerii de duminică.

Euromall Piteşti a sărbătorit în weekend 5 ani de existenţă. Momentul culminant al petrecerii aniversare l-a constituit extragerea taloanelor câştigătoare la tombola aniversară, în urma căreia 10 fericiţi clienţi ai Euromall Piteşti au primit unul dintre cele 5 ceasuri cu diamante şi 5 seturi de bijuterii cu diamante.

Printre argeşenii care vor purta unul din preţioasele ceasuri oferite de Euromall se numără şi atacantul argentinian al echipei CS Mioveni Roberto Ayza:

„Roberto va fi foarte fericit, mai ales că eu am completat talonul cu numele lui. S-a dovedit încă o dată că este un om norocos. Apreciem iniţiativa celor de la Euromall care organizează astfel de concursuri şi le doresc mulţi ani de activitate şi de aici înainte”, a declarat voleibalista Gabriela Niţă, prietena atacantului de la CS Mioveni.

Celelalte ceasuri placate cu diamante au fost adjudecate de Loredana Podea (Piteşti), Daniel Dumitru Cerşeanu (Mioveni), Marcel Diţă (Piteşti) şi Daniela Nicolescu (Piteşti), în vreme ce seturile de bijuterii vor ajunge la Maria Carla Dumitru (Mioveni), Roxana Dumitru (Mioveni), Alina Mazilu (Piteşti), Nicoleta Enache (Piteşti) şi Laura Budan (Curtea de Argeş).

Aniversarea a adus la Euromall și vedete din muzica românească. Sâmbătă pe scenă au urcat mai întâi DJ Sava, Andreea și cele două dansatoare care au încins atmosfera. Seara a fost încheiată de Fly Project, o trupă care de ani buni se situează în topurile muzicale, iar duminică, participanții au avut parte de o întâlnire muzicală cu Mihai Mărgineanu.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite