Avocat reținut pentru trafic de influență

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Leancă Ioniță, avocat al Baroului Argeș, a fost reținut, aseară de procurorii DNA Pitești, după mai bine de 8 ore de audieri.


La cererea unui client care pretindea că avocatul i-ar fi cerut 3400 de euro sub pretextul că are influență la anumiți magistrați, oamenii legii i-au organizat un flagrant chiar în apropierea Curții de Apel, bani care ulterior au fost găsiți cu titlu de mită în buzunarele lui Leancă.

Grefierul șef al Tribunalului Comercial Argeș a fost și el audiat

Denunțătorul avocatului este rudă cu grefierul-șef al Tribunalului Comercial Argeș, chemat și el, ieri, la DNA pentru audieri. Bebe Baltac a părăsit după câteva ore sediul parchetului și, potrivit unor surse judiciare, a fost și el învinuit pentru trafic de influență în același dosar. Alexandru Leancă a fost asistat la audieri de colegii săi, avocații radu Nistor, Bogdan Dorcea și Ion grigoroiu care s-au ferit să faca prea multe declarații. În cursul zilei de astăzi, instanța va decide, dacă avocatul este un pericol public și, în consecință, va primi mandat de arestare pentru 29 de zile.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite