Autospecială pentru pompieri şi aparatură medicală donate de francezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autospeciala primită ca donaţie de la delegaţia franceză
Autospeciala primită ca donaţie de la delegaţia franceză

Primăria oraşului Mioveni a primit în dar de la o delegaţie franceză aparatură medicală pentru Spitalul Racoviţa şi o autospecială pentru Detaşamentul de Pompieri Mioveni.

Prin intermediul Asociaţiei de Prietenie Mioveni – Landerneau, localitate înfrăţită cu oraşul nostru de peste 20 de ani, al cărui preşedinte este Elisabeta Panait – director al Casei de Cultură a Sindicatelor Mioveni, s-a făcut o nouă donaţie către Spitalul orăşenesc „Sf. Spiridon” Racoviţa constând în paturi, dulapuri şi aparatură medicală. Tot cu această ocazie au fost donate cărţi ce vor îmbogăţi fondul ce carte al Bibliotecii Franceze din oraş.


O altă donaţie a fost făcută către Detaşamentul de Pompieri „Cpt. Puică Nicolae” care a primit o autospecială pentru intervenţii. Autospeciala, deşi nu este nouă, este într-o stare perfectă de funcţionare, fiind foarte utilă detaşamentului de pompieri. Aceasta este dotată cu instalaţie de înaltă presiune şi are o capacitate de 3000 de litri.


Predarea autospecialei s-a făcut astăzi, la ora 9.30 în prezenţa delegaţiei din Landerneau, ce va fi prezentă în oraş pentru 5 zile. Pe parcursul vizitei, francezii au participat la Festivalul „Anna de Noailles” desfăşurat la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia, şi vor vizita mai multe obiective turistice din judeţul Argeş. Delegaţia franceză este condusă de primarul oraşului Landerneau, Patrick Leclecrc.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite