Automobile Dacia, Renault-Nissan şi Allianz Ţiriac au încheiat un acord privind asigurările

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupul  Renault România a încheiat un parteneriat strategic cu Allianz Ţiriac pentru mărcile sale – Dacia,  Renault şi Nissan. Finalizat în luna februarie, acordul dintre societăţile Automobile Dacia, Renault-Nissan şi Allianz va îmbunătăţi comunicarea dintre reparatorii agreaţi ai celor trei mărci şi Asigurator, oferind servicii mai prompte pentru clienţi.

Parteneriatul este valabil atât pentru asigurările de răspundere civilă auto obligatorii RCA, cât şi pentru asigurările facultative pentru avarii de tip CASCO. Beneficiile directe pentru clienţi sunt reducerea timpului de aşteptare pentru tratarea dosarului de daună şi scurtarea perioadei de imobilizare a vehiculului pe durata reparaţiei.

Acest tip de colaborare strategică se poate realiza la nivelul fiecărui reparator din reţeaua agreată Dacia-Renault-Nissan care doreşte încheierea unui acord în acest sens. Grupul Renault România deţine la ora actuală cea mai extinsă reţea de service-uri la nivel naţional – 89 de unităţi Dacia, 49 de unităţi Renault şi 24 de unităţi Nissan.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite