Au vândut mărţişoare ca să-şi ia jucării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prichindeii  la Complexul de Servicii pentru Copilul  în Dificultate Câmpulung au organizat, astăzi, o expoziţie cu vânzare de  mărţişoare din hîrtie rulată

60 de copii cu care soarta n-a fost tocmai generoasă, micuţi pentru care familia  nu este nimic altceva decât un centru de servicii, au  lucrat de zor, timp de două săptămâni, la realizarea unor adevărate opere de artă - mărţişoare pentru mămicile altor copii.

Au meşterit, aşa cum au învăţat ei mai bine, bucăţi de hârtie colorată realizând din ele bucheţele de flori, coşuleţe sau figurine simpatice.  “Au folosit metoda Quilling - arta de a rula hartia. N-a fost tocmai aşor dar au învăţat repede, mai ales că au fost motivaţi. S-au străduit să scoată din materialele pe care noi le-am pus la dispoziţie mărţişoare deosebite şi cred că rezultatele se văd!”, spune Iuliana Poştoacă, şeful complexului.

 Mărţişoarele au fost expuse în holul Bibliotecii Judeţene Dinicu Golescu . Până la ora 17.00, piteştenii le pot admira sau cumpăra la preţuri simbolice, între un leu şi trei lei. Din bănuţii strânşi, educatoarele le vor cumpăra copilaşilor jucării noi iar dacă vânzările vor merge bine, ar putea pleca şi într-o excursie.

“Adevărate minuni au ieşit din mânuţele acestor copii. Am cumpărat cu drag  de la ei pentru  colegele mele de serviciu. Sunt extraordinare, de mii de ori mai frumoase decât  tonele de kitsch-uri de pe Strada Mare.”, spune Marilena Bădescu, unul dintre primii cumpărători.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite