Au reînceput cursurile la Şcoala Nr. 11

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul cazurilor de gripă porcină a ajuns la 71 în judeţul Argeş. Aseară, în urma rezultatelor analizelor efectuate la institutul Cantacuzino din Capitală, a mai fost confirmat încă un caz de infectare cu noul virus gripal, A (H1N1).

“Este vorba de un elev în clasa a III-a de la Şcoala Generală Nr. 13 Carol Davila, din Piteşti. Copilul se află internat la Institutul Matei Balş din Bucureşti”, ne-a declarat Dr. Maria Păun, Director Adjunct la Direcţia de Sănătate Publică Argeş.  Elevul se află în afară oricărui pericol şi urmează tratament sub supravegherea medicilor.

În această după-amiază, la ora 12, la Şcoala Generală Nr. 11, Mihai Eminescu din Piteşti au fost reluate cursurile. Elevii claselor V-VIII au venit la şcoală după ce săptămâna trecută orele au fost suspendate. Cinci copii din trei clase diferite s-au îmbolnăvit de gripă porcină, fiind instaurată carantina în şcoală.

Elevii vor merge la cursuri doar săptămâna aceasta, de vineri intrând în vacanţa de iarnă. O singură clasă de la Şcoala Nr. 11 va rămâne închisă, un alt elev fiind depistat cu gripă porcină zilele trecute.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite