Atenţie, şoferi! De azi se ridică maşinile parcate neregulamentar!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ARHIVA ADS
FOTO ARHIVA ADS

După un an de pauză, la Piteşti a început, astăzi, operaţiunea de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar. În primele ore ale dimineţii, doi şoferi piteşteni s-au trezit deja fără autoturisme şi alţi doi şi-au surprins maşinile în momentul în care utilajul le ridica.

Operaţiunea de ridicare a autoturismelor parcate ilegal a revenit la Piteşti, după aproape un an de pauză.

De astăzi, şoferii nu vor mai scăpa fără sancţiuni dacă nu vor parca în locurile indicate şi special amenajate.

Activitatea este desfăşurată tot de firma CNCD, iar maşinile ridicate vor fi transportate pe Strada Depozitelor, Numărul 17 din Piteşti.

Tariful pentru recuperarea autoturismului este de 300 de lei, în timp ce pentru fiecare zi de întârziere se percepe o taxă de 150 de lei.

Cei care vin la maşină în momentul în care aceasta este ridicată vor achita doar 100 de lei.

Zone cu probleme

În plus, şoferii neatenţi care vor parca în zona interzisă vor fi sancţionaţi cu câte 4-5 puncte, în timp ce amenda este de 2-3 puncte (punctul de penalizare fiind de 67 de lei).

Zonele cu cele mai mari probleme din punct de vedere al parcării ilegale sunt străzile, parcurile şi trotuarele din zona centrală.

"Cele mai fierbinţi zone sunt cele din Centru, străzile Armand Călinescu, Eroilor, în staţiile de autobuz. Prima dată vor fi luate în vizor parcările de pe trotuare", ne-a spus Bogdan Aristănţoiu, purtător de cuvânt al Poliţiei Locale Piteşti.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite