Atenție șoferi! Se circulă în condiții de ceață pe drumurile din județ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Centul Infotrafic al Inspectoratului General al Poliției Române informează că miercuri seară se circulă în condiții de ceață pe mai multe drumuri din țară.

Pe autostrada A1 București – Pitești s-a așternut o perdea de ceață care reduce vizibilitatea în trafic la mai puțin de 100 de metri. Aceeași situație se înregistrează și pe drumurile din întreg județul și chiar în orașe ceața reduce vizibilitate la sub 100 de metri.

Din cauza ceței, pe DN 73 Pitești – Câmpulung a avut loc un accident ușor, în localitatea Mărăcineni, o persoană fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben până la ora 21.30, conform căreia ceaţa reduce vizibilitatea pe arii extinse, local sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri, în zonele joase din Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul şi centrul Moldovei.

“Le recomandăm conducătorilor auto ca atunci când vizibilitatea este redusă să folosească luminile de ceaţă împreună cu cele de întâlnire, să circule cu viteză adaptată şi să nu se angajeze în depăşiri riscante”, se precizează într-un comunicat emis de centrul Infotrafic.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite