Atenţie şoferi! Poliţia pune radarele la pândă pe A1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Autostrăzii organizează astăzi, între orele 18.00 şi 22.00 o acţiune pe A1 pentru prevenirea accidentelor rutiere. Mai multe echipaje de poliţie au acţionat cu aparatele radar pentru a tempera vitezomanii.

Şoferii au fost testaţi pentru a se stabili dacă se aflau la volan sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor stupefiante. Şi camioanele care transportau mărfuri şi autocarele cu persoane au fost trase pe dreapta şi verificate dacă respectă normele legale.

Poliţiştii rutieri atrag atenţia asupra importanţei respectării regimului legal de viteză întrucât viteza execesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere în România.

Poliţiştii recomandă conducătorilor de vehicule să circule cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, să evite depăşirile riscante, în special când se circulă în coloană. De asemenea, pentru un plus de siguranţă, se impune şi mărirea distanţei în mers între vehicule, mai ales atunci când carosabilul este umed.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite