UPDATE S-au afişat rezultatele de la Evaluarea Naţională în toate şcolile argeşene. Rămâi pe pitesti.adevarul.ro să vezi ce note ai luat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi vor fi afişate rezultatele de la Evaluarea Naţională. În Argeş, 6801 elevi au susţinut probele din cadrul acestui examen, toţi stând cu sufletul la gură să afle ce note au obţinut. Până la ora 14, rezultatele vor fi afişate.

UPDATE Ora 12.26 Rezultatele s-au afişat în toate şcolile

Rezultatele la examenul susţinut de absolvenţii clasei a opta s-au afişat în toate centrele. La Şcoala Numărul 4 din Piteşti, spre exemplu, listele au fost postate încă de la ora 11.30, iar elevii însoţiţi de părinţii lor au luat cu asalt panoul pentru a vedea notele. La această unitate de învăţământ, o elevă a reuşit să obţină media 10. Este vorba despre Dana Maria Bilous.

UPDATE: La ora 12:00 se afişează rezultatele în centrele de evaluare

Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş ne-a anunţat că în jurul orei 12:00 rezultatele la examen vor fi afişate în cele şapte centre de evaluare, după care vor fi repartizate în fiecare şcoală, pentru ca ele să fie consultate şi de elevi.

"Fiecare şcoală îşi va afişa rezultatele după ce directorii le vor lua de la centrele de evaluare. Ulterior vor fi publicate şi pe site", ne-a spus inspectorul Adriana Briceag, purtător de cuvânt al IŞJ Argeş.

ora 7.00

Emoţii pentru cei 6801 elevi argeşeni care au terminat clasa a opta şi au susţinut testările din cadrul Evaluării Naţionale.

Astăzi, până în ora 14.00, vor fi afişate rezultatele.

Candidaţii vor avea la dispoziţie intervalul orar 14-18 pentru a depune contestaţie.

Mâine şi poimâine, acestea vor fi soluţionate, urmând ca luni să se afişeze rezultatele finale.

Rămâi pe pitesti.adevarul.ro pentru a afla rezultatele!

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite