Astăzi: Expoziție foto în aer liber și gastronomie europeană în Centrul Piteștiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În avanpremiera  Zilei Europei – 9 mai 2011, Consiliul Judeţean Argeş a otganizat, astăzi, o serie de manifestări culturale, sub deviza Uniunii Europene - „Unitate în diversitate”. Vremea urâtă i-a cam pus pe fugă pe protagoniștii evenimentului, așa că totul s-a terminat mult mai repede decât și-au propus organizatorii.


Sub genericul „La pas prin Europa”, publicul  piteșteana avut  ocazia să descopere Uniunea Europeană prin intermediul unei expoziţii de fotografie inedită, în aer liber, în centrul Piteştiului, dar şi prin intermediul muzicii, Fanfara Teatrului Alexandru Davila oferind un spectacol, cei drept mai scurt decât în alte dăți, pe scena din Piaţa Vasile Milea.

Pe o vreme mai degrabă de sfârșit de toamnă decât de luna mai și în acordurile muzicii de promenadă, pe platoul din Piaţa Vasile Milea a avut  loc şi o expoziţie culinară, cu produse specifice fiecăreia dintre cele 27 de ţări ale Uniunii Europene. Produsele au ajuns, în cele din urmă la copiii instituţionalizaţi din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite