Asociaţia de proprietari Exerciţiu P24, acuzată de branşament ilegal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apă Canal 2000 s.a. a sistat, pe 26  iulie,  furnizarea apei reci  către asociaţie, pe motiv de neplată. Sistarea a fost  însă, doar teoretică.

 Asociaţia de Proprietari Exerciţiu P24, despre care ziarul nostru relata ieri, are probleme cu plata facturilor nu numai către Serviciul Public de Termoficare ci şi  către Societatea Comercială Apă Canal 2000.sa, către care are de achitat  restanţe aferente lunii iunie, în valoare de peste 5000 de lei. Apă Canal 2000 s.a. a sistat, pe 26  iulie,  furnizarea apei reci  către asociaţie, pe motiv de neplată. Sistarea a fost , însă, doar teoretică

„ Legislaţia este destul de îngăduitoare.Au avut la dispoziţie 45 de zile să plătească respectiva factură. Pentru că nu şi-au achitat datoriile am fost nevoiţi să-i debranşăm. La rebranşare, dupa achitatea unei tranşe a datoriei,  am constatat, însă, că s-a umblat la branşament.”, explică  Victor Enache, director comercial Sc Apă Canal 2000 s.a.

 Deşi, teoretic, la robinete nu trebuia să curgă  pic de apă, oamenii spun că n-au prea avut de ce să se plângă şi că apa a curs pe toate cele patru scări ale blocului. ”A fost apă, de ce să mint. Doar miercuri dimineaţă n-am  prea avut presiune, în rest n-au fost problem.”, spune Eugen Linte, unul dintre locatari.

 Administratorul blocului, Marilena Dumitru,  neagă că s-ar fi intervenit la branşament şi spune că dacă lumea ar fi plătit la timp, nu s-ar fi ajuns în situaţIA de debranşare-rebranşare.

 În schimb, reprezentanţii SC Apă Canal 2000 s.a. au  descoperit, tot aici, şi cinci branşamente ilegale .

“Din cele nouă branşamentre individuale numai patru sunt în regulă, cu documentele aferente, celelalte sunt cu probleme.”,  explică reprezentantul s.c. Apă Canal 2000 sa, care acum a demarat verificările privind  împejurările  în  care au efectuat intervenţiile neautorizate.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite