Artişti ai Filarmonicii Piteşti, în filmul american "A princess for Christmas"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dirijorul violonist Tiberiu Oprea este şi vedetă de cinema
Dirijorul violonist Tiberiu Oprea este şi vedetă de cinema

Dirijorul Tiberiu Oprea, concertmaestrul Mădălin Sandu, violonistul Daniel Stan şi violoncelista Cristina Mihai apar spre finalul filmului "A princess for Christmas" - Prinţesă de Crăciun, produs de Hallmark.

Patru artişti de la Filarmonica Piteşti au devenit vedete de cinema. Dirijorul Tiberiu Oprea, concertmaestrul Mădălin Sandu, violonistul Daniel Stan şi violoncelista Cristina Mihai apar spre finalul filmului "A princess for Christmas" - Prinţesă de Crăciun, produs de Hallmark.

Cei patru joacă rolul muzicienilor care creează atmosfera de bal şi sunt surprinşi în câteva cadre care cu siguranţă vor fi pe placul argeşenilor melomani aflaţi în fiecare joi la concertele susţinute de Filarmonica Piteşti pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor.

Filmul redă povestea unei tinere din America, Jules Daly (interpretată de Katie McGrath) care călătoreşte în Europa cu nepoţii ei pentru a-şi petrece Crăciunul la o rudă, acolo unde se îndrăgosteşte de prinţul Ashton (Sam Heughan). Din distribuţie mai face parte şi celebrul Roger Moore.

Producţia s-a filmat la studiourile MediaPro din Bucureşti, la Castelul Peleş şi Palatele Ştirbei şi Bragadiru.

Premiera filmului este programată pe 3 decembrie.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite