Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului, la un pas de a fi executată silit de Primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile locale din Curtea de Argeş îi acuză pe preoţi că au scos balast, de mai bine de trei ani, din albia râului Argeş, dar au "uitat" să plătească taxele de excavare.

Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului este la un pas să fie executată silit de către Primăria Curtea de Argeş, conform Antena 3. Curtea de conturi acuză repezentanţii bisericii că nu au plătit taxe autorităţilor locale pentru exploatarea balastierei proprii, iar datoriile au ajuns la o jumătate de milion de lei.

De mai bine de trei ani, preoţii scot balast din albia râului Argeş, dar, susţin autorităţile din Curtea de Argeş, oamenii au uitat să plătească taxele de excavare.

Mai exact, este vorba de 210.000 de lei, pentru cei 30.000 de metri pătraţi ai şantierului, bani la care s-au adăugat şi penalizări.

Conducerea primăriei este hotărâtă ca, dacă Arhiepiscopia nu îşi plăteşte datoriile până pe 31 martie, să îi scoată la vânzare din bunuri şi proprietăţi.

"Trebuie să plătească, normal că trebuie să plătească. Din 2008 nu au plătit acei bani", a declarat, pentru Antena 3, Nicolae Diaconu, primarul municipiului Curtea de Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite