Piteşti:Raliul Argeşului, gata de start

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti:Raliul Argeşului, gata de start
Piteşti:Raliul Argeşului, gata de start

Weekendul acesta, judeţul nostru va fi gazda celei de-a opta etape a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop.

Raliul Argeşului va fi proba decisivă în stabilirea clasamentului naţional, iar competiţia între piloţi va fi una acerbă pentru că acum se vor desemna câştigătorii.

În acest concurs care va începe la ora 11.00 din parcarea Euromall se vor parcurge 13 probe speciale pe o distanţă de 386 de kilometri.

„Este un raliu foarte greu şi solicitant, cu trasee pe drumuri de munte, cu multe capcane. Navigaţia va fi foarte solicitată şi se vor atinge viteze de peste 200 km/h care alternează cu opriri bruşte, poduri, sărituri“, a declarat Cătălin Nicolaescu, fost pilot de curse, preşedintele Clubului Sportiv „Brothers Motor Sports“.

Două probe de macadam
Competiţia va consta în două probe de macadam care se vor desfăşura sâmbătă şi duminică pe traseele Stâlpeni – Piţigaia – Huluba şi Bughiţa – Cândeşti – Slănic şi etapa Superspecială din parcarea Euromall, unde piloţii vor face viraje spectaculoase de 180 de grade.

 Piloţii şi copiloţii au avut însă posibilitatea ieri şi astăzi de a merge în recunoaşterea traseului înainte de competiţie.


În concurs s-au înscris 43 de echipaje, printre acestea numărându-se participanţi din Finlanda, Italia, Ungaria şi România. Diseară, la Budeasa, concurenţii vor parcurge un scurt traseu în regim de cursă pentru a se încălzi înainte de startul de mâine.


Argeşul va fi reprezentat de un echipaj format din pilotul Vali Porcişteanu şi copilotul Dan Dobre, la bordul unui Mitsubishi Lancer. Cei doi au câştigat deja în acest an Raliul Aradului.
Echipa argeşeană va concura pe un Mitsubishi Lancer.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite